Sewa kereta di Penang

Perlu kereta sewa untuk percutian atau perjalanan cepat di Penang? GoCar Sharing mempunyai segala yang anda perlukan untuk menyewa kereta bagi perjalanan pengembaraan anda di Penang.

Tarikh Mula21 Jul
Tarikh Tamat21 Jul
Masa Mula22:00
Masa Tamat00:00
Lokasi Penang, Malaysia

Perlu kereta sewa untuk percutian atau perjalanan cepat di Penang? GoCar Sharing mempunyai segala yang anda perlukan untuk menyewa kereta bagi perjalanan pengembaraan anda di Penang.

Tawaran kereta sewa di Penang


Kunjungi destinasi baharu dengan kereta sewa GoCar

Tak payah ke kaunter kereta sewa tradisional dengan GoCar Malaysia. Pandu dari hanya RM13.90/jam, tanpa had kilometer.

gocar car rental in klia kuala lumpur international airport klia2 kuala lumpur international airport 2

KLIA/ KLIA2

gocar car rental in kl kuala lumpur

Kuala Lumpur

gocar car rental in jb johor bahru

Johor Bahru

gocar car rental in penang pulau penang

Pulau Pinang

gocar car rental in selangor

Selangor

Why Choose GoCar In Penang

Kenapa pilih GoCar kereta sewa di Penang?

Dengan GoCar, anda tidak perlu bergantung kepada perkhidmatan sewa kereta tradisional. Perkhidmatan sewa kereta kami tersedia 24/7 dengan pelbagai model untuk memenuhi semua keperluan anda. Sewa kereta yang terdekat dengan anda melalui aplikasi GoCar, dan teruskan dengan tempahan anda.

GoCar - Your 24/7 car rental service. Drive by the minute or hour, day or night, for a flexible and convenient experience.

Tersedia 24/7

Sewa kereta yang fleksibel mengikut jam atau hari.

GoCar - Car rental made seamless with GoCar – Lock and unlock your car effortlessly through the user-friendly GoCar App.

Proses Yang Lancar

Kunci dan buka kereta melalui aplikasi GoCar

GoCar - Cost-effective car rental with no extra charges for kilometers traveled. Explore without worrying about additional costs.

Kos Efektif

Tiada caj tambahan untuk kilometer yang dipandu.

GoCar - Beyond public transportation: Experience our alternative car rental service, offering a convenient and flexible travel experience beyond traditional public transportation.

Melangkaui Pengangkutan Awam

Pilihan yang fleksibel dan berpatutan sebagai alternatif kepada pengangkutan awam.

Your 24/7 car rental service in

Jarak Tanpa Had

Tidak perlu risau tentang jarak perjalanan kerana GoCar menawarkan perbatuan tanpa had.

Your 24/7 car rental service in

Tiada Caj Tersembunyi

Semua harga disenaraikan dengan tepat dan telus.

Your 24/7 car rental service in

Termasuk Insurans

Pandu dengan tenang tanpa kebimbangan

Your 24/7 car rental service in

Tanpa Komitmen

Bayar hanya apabila anda memerlukan kereta.

FAQ untuk kereta sewa di Penang

Apa itu GoCar kereta sewa, bagaimana kereta sewa berfungsi?

GoCar Malaysia adalah kereta sewa popular mengikut jam atau hari menggunakan aplikasi mudah alih atau laman web GoCar. Untuk bermula, daftar sebagai ahli dan #AmbilGoCar hari ini di sekitar Penang!

Bagaimana saya menempah kereta sewa di kawasan Penang?

Untuk bermula, akses akaun GoCar anda melalui aplikasi atau laman mudah alih kami. Pilih tarikh dan masa tempahan anda, kemudian pilih kereta sewa yang sesuai daripada pilihan yang ada. Setelah pembayaran disahkan, akses tempahan anda di bawah “Tempahan Saya.”

Apa yang saya perlukan untuk menjadi Ahli GoCar?

Pemohon mesti memenuhi kriteria yang disenaraikan: berumur antara 18 hingga 75 tahun, memiliki lesen memandu yang sah, mempunyai kad kredit atau debit, dan mempunyai nombor telefon Malaysia. Warga bukan Malaysia mesti menyediakan pasport yang sah, Permit Memandu Antarabangsa (IDP), dan lesen memandu dari negara asal mereka.

Apa pilihan kereta sewa yang ada di kawasan Penang?

Kami mempunyai kereta kompak (Perodua Axia, Proton Saga), kereta kegemaran harian (Toyota Vios, Honda City), MPV (Nissan Serena, Proton Exora) dan 4WD (Nissan Navara). Sewa kereta di Penang yang paling dekat dengan anda dari telefon anda, dan teruskan dengan tempahan kereta sewa anda.

Apa itu Faedah Pelajar GoCar?

Faedah pelajar GoCar adalah inisiatif kami untuk membolehkan rakan-rakan pelajar menikmati perkhidmatan Perkongsian GoCar, yang menawarkan diskaun 10% untuk Perjalanan Pusingan. Diskaun akan secara automatik dipaparkan semasa pembayaran. Pelajar yang layak akan dapat menikmati keistimewaan dan kadar diskaun sepanjang tahun.

Ingin menempah GoCar untuk beberapa hari - beberapa minggu. Adakah terdapat sebarang diskaun?

Ya. Pilih perkhidmatan Perjalanan Pusingan GoCar dan tempah untuk 3 hari atau lebih dan nikmati akses ke kereta pilihan anda pada harga yang lebih murah untuk perjalanan kereta di kawasan Penang.