Tentang GoCar

Kereta Mobiliti Anda Yang Dipercayai

Ditubuhkan dengan matlamat untuk menyediakan penyelesaian mobiliti yang fleksibel dan berpatutan, GoCar komited untuk meningkatkan pengalaman perjalanan anda dan mempromosikan masa depan yang mampan.

GoCar Malaysia is an on-demand car rental platform available for booking by the hour or days.

Apa Yang Kami Tawarkan Bukan Sekadar Sewa Kereta

Dengan GoCar, keselesaan berada di hujung jari anda. Aplikasi mudah alih kami yang mesra pengguna membolehkan anda menempah kereta dalam beberapa ketikan sahaja, menghapuskan keperluan untuk kertas kerja yang panjang atau barisan yang panjang. Rangkaian luas lokasi pengambilan dan pengantaran di seluruh Malaysia memastikan anda boleh mengakses kenderaan di mana sahaja anda berada, bila-bila masa anda memerlukannya.

serviceTitle1 logo

Sewa

Perkhidmatan sewa kereta membolehkan pelanggan menyewa kereta mengikut jam atau hari, dengan pelbagai model kenderaan untuk dipilih.

serviceTitle2 logo

EV Hub

Dengan mobiliti bandar sebagai matlamat kami, kami berdedikasi untuk membina masa depan yang mampan dengan menyediakan akses yang berpatutan kepada kereta EV.

serviceTitle3 logo

Servis & Baik Pulih Kereta

GoCar Garage menyediakan perkhidmatan dan penyelenggaraan kereta satu henti secara digital khusus untuk kereta yang tidak mempunyai jaminan.

serviceTitle4 logo

Insurans & Cukai Jalan

Dapatkan sebut harga insurans kereta secara percuma dalam talian daripada pelbagai syarikat insurans dengan skim pembayaran yang berpatutan.

serviceTitle5 logo

Langganan

Kami menyediakan perkhidmatan yang memenuhi keperluan komuniti yang berpandangan ke hadapan yang menghargai pengalaman, fleksibiliti, pilihan & kebolehsuaian.

serviceTitle6 logo

Cuba Beli

Platform di mana anda mendapat pelbagai jenis kenderaan yang tersedia dan pelan pembiayaan yang memenuhi keperluan anda.